Uncategorized

Photodiary December!

PicMonkey Collage

PicMonkey Collage

De afgelopen dagen heb ik zo ontzettend veel spam op mijn blog gekregen dat het mij ondertussen niet eens gelukt is om meer een artikel te schrijven. Ook ben ik de afgelopen dagen bezig geweest met het uittekenen van mijn jaar (want het is morgen alweer de laatste dag van 2015). Ik vind het zo onwerkelijk en ik heb elk jaar dat ik denk: wow het jaar is alweer voorbij, maar nu kan ik het mij gewoon niet beseffen. Ook heb ik nog helemaal niet nagedacht over dit komende jaar, wat wil ik doen, wat wil ik bereiken en wat wil ik leren?

Misschien is het ook wel helemaal niet iets waar ik mij druk om moet maken, het komt allemaal vanzelf wel en een jaar zonder goede voornemens maakt het niet gelijk anders. Ik neem mijn goede voornemens van afgelopen jaar gewoon weer mee naar 2016 haha.

In ieder geval heb ik deze laatste maand van het jaar het weer enorm leuk gehad en heb ik veel toffe dingen ondernomen. Vandaag in dit artikel de foto’s die ik daarvan deelde op Instagram deze maand!

Amsterdam
Samen met Maaike & Ponkers ging ik een video opnemen, gezellig een dagje Amsterdam eraan geplakt!
Photodiary Efteling
Samen met Luna ging ik de Santa Run van Qmusic doen in de Efteling. Het was een geweldige ervaring om nooit te vergeten!
Photodiary Meeting Chantal
In mijn laatste artikel schreef ik al over de Instagram meeting van Chantal. Ik heb een hele leuke middag gehad met lieve meiden in het Stedelijk Museum!
Photodiary Efteling
Hoe tof is het om te kunnen zeggen dat je in een Kerstmannenpak na sluitingstijd door de Efteling hebt gerend?
Photodiary
Tijdens de meeting in Amsterdam moest er natuurlijk overal een foto van worden gemaakt!
Photodiary
Samen met Chelsea ging ik naar het Ilovebeautyevent in Utrecht!
Photodiary
Na een hele lange tijd eindelijk weer eens in het Groninger museum geweest!
PicMonkey Collage7
Met kerst hadden we een pingpongtoernooi, het verliep niet helemaal vlekkeloos maar het was in ieder geval wel heel grappig en lachwekkend.
Photodiary
Ik zag mijn achternichtjes eindelijk weer eens / ik twijfelde over wat ik met mijn haar zou gaan doen.
PicMonkey Collage9
Ik probeerde eens iets anders, helaas was ik niet tevreden over het eindresultaat. Maar leuk om te doen vond ik het wel!
PicMonkey Collage10
Op school hadden we een kerstviering waarbij we onder andere een skippybal race deden.
PicMonkey Collage14
Ik probeerde Oost-Indische inkt uit.

PicMonkey Collage13

Photodiary
KunstkijkenmetChantal in het Stedelijk Museum
PicMonkey Collage11
Samen met een aantal youtubers hadden we een mini meeting in Utrecht, het was enorm gezellig! / Wat doen jullie met herinneringen? Inplakken of aan de muur hangen?

PicMonkey Collage15

Photodiary
Lieve Myrthe maakte deze foto in Amsterdam / zo leuk winters ziet het eruit!
PicMonkey Collage18
Ik verkocht eindelijk weer eens wat kleding! / deze outfit komt gauw op mijn blog!
Photodiary
Links was de bedoeling, rechts het resultaat haha. Ik baal er enorm van dat mijn haar er nu zo fel uit ziet maar gelukkig gaat het er gauw weer uit!

6 thoughts on “Photodiary December!

  1. Dat roze haar is fantastisch. Zo had ik ze afgelopen zomer ook. Als je ze lichter wil hebben, dan veel met cremespoeling wassen. Ik koop zulke verf via attitude, daar kan je altijd kijken hoe de verf in het echt word via foto’s van anderen. De kleur die je wilde hebben was zo te zien een lichte lila. Die hebben ze daar als het goed is ook. Voordeel van het roze is dat je maar heel even hoeft te bleken voordat je een nieuwe keer kan proberen met een andere kleur. Maar het roze staat je goed!

  2. Superleuk artikel! Ik vind je Instagram foto’s echt zo mooi. En eigenlijk vind ik het eindresultaat van je haren best wel mooi. Het is inderdaad fel, maar dat doorbreekt eigenlijk de grauwe dagen van de winter waardoor het er erg mooi uit ziet. Maar ik snap dat als je iets anders had verwacht, het best balen kan zijn. Maar het staat je wel enorm goed! Wat leuk dat je wat meetings hebt gedaan deze maand. Die instagram-meeting van Chantal leek me erg leuk! En de foto die Myrthe heeft gemaakt is echt ontzettend mooi! Xx

  3. Ik vind je haar je goed staan! Jij kan volgens mij alles wel hebben. Super tof! Lachen trouwens dat jullie een pingpong toernooi deden met kerst. Leuk idee. :)
    Een hele fijne jaarwisseling toegewenst Romy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *