Uncategorized

Photodiary | Een zondag zonder verplichtingen

ee
Het is weer zondag jeeej! Uitslapen en geen verplichtingen <3 Vandaag wil ik zoveel doen (ik vraag me af of me dat ook gaat lukken haha). Onder andere wil ik mijn kamer opruimen, bloggen, mijn haar verven, voor school bezig & outfitfoto’s maken. Of het me gaat lukken? Jullie zien het volgende week in mijn photodiary of als je me op Instagram volgt zie je het natuurlijk eerder.
Instagram; Muchables

 Ik vroeg jullie weer wie er getekend wilde worden, veel reacties en ik probeerde weer pogingen te doen! Ook zit er een aquarel tekening tussen.

Ik hing mijn schommel weer op (uiteindelijk is die nu weer weg haha) | na één stash artikels wou ik overal een artikel over schrijven | ik ging eindelijk weer eens bezig met mijn stijlboek | inspiratie fotografie voor school | regen maakt mooie dingen | ik maakte mijn masker af op school (ik vind hem echt ontzettend lelijk oeps) | ik nam eindelijk weer eens een shoplog op! | 4 mei 2012, mijn eerste meeting, ik plaats foto’s op Instagram zodat ik ze kan afdrukken.

22 thoughts on “Photodiary | Een zondag zonder verplichtingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *