Uncategorized

PHOTODIARY | eerste week school

g

Ik had dit weekend anders ingepland. Ik wou gisteren graag naar een meeting in Utrecht of uiteten in Groningen met gezellige bloggers, uiteindelijk was ik ziek maar ben ik toch gaan hockeyen. Vandaag wordt een creatief dagje (denk ik/hoop ik), als het lukt komt het natuurlijk op mijn blog! Kijk nu mee met mijn week op Instagram.

Instagram; Muchables

Schapensokken en mijn bed, life <3 | hockeytraining | mijn eerste schoolweek zit er weer op | grime/maskers maken, binnenkort meer over op mijn blog | school | elke dag weer de zonsopgang kunnen zien | vroeg, maar lekker | een filmpje bekijken over youtube | eten met Hanneke | we gaan weer schilderen | hockeywedstrijd | school.

Hockey, tja 3x in de week, 3x foto’s haha | gtst en pizza jumm | hele dag in bed | avondeten | rekenen in gamelokaal | chin-chan | productiehuis, school | mijn leraar dacht eens anders les te gaan geven, liggend.

11 thoughts on “PHOTODIARY | eerste week school

  1. Ah maskers maken,lijkt me tof :)! Jammer dat je niet naar de meeting hebt kunnen gaan, maar goed je gezondheid gaat voor. Wat grappig dat je leraar op de grond les ging geven haha, dat doen die van mij nou nooit.. raar he? haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *