Uncategorized

Photodiary of my week

23
Zoals je in mijn vorige artikel wel kon lezen, was ik op vakantie. Dat was ook de reden waarom mijn photodiary vervroegd was vorige keer. Maar nu kan ik eindelijk de foto’s posten van 2 weken ongeveer. 
Mooie douchegordijn van ons appartement | schetje op mijn mobiel | tadaa nieuw mobieltje | herfstliefde | 2000 foto’s van de vakantie weg, snik | before | henna tattoo van Nikki | collage school.
Ontzettend grote vlinder | nog voordat mijn neus vervelt was | broer had potloden vergeten, dus geen gum | challenge | chocolade hihi | mooie wereldkaart, wil ik ook op mijn kamer | ontbijt | dag 1 challenge.
Wachtend op school | mega lolly’s | avondeten | cute | bloempjes in Gran Canaria | tekendoos van straat tekenaar | 450 volgers behaald | wachten in het vliegtuig. 
 Nieuwe vriend | Mark maakt foto’s met mijn camera | 82 vriendschapsverzoeken (ondertussen alweer 85) | herfst liefde | outfit artikel | foto’s tegenover een restaurant | bruin? | kaarsjes hihi.
Eindelijk tijd om te lezen | avondeten | I love u | Spongebob aftelkalender, oeww | jumm | tja, daar was het mooi weer | 4 boeken in nog geen week gelezen | happy meal opeten bij de chinees, omdat ik het daar niet lust.  
Gheghee | twijfel om deze slippers weg te gooien | niet te stoppen | pannetje overstroomt door ontplofte eieren | Spongebob kijken | koffers weer inpakken voor de terugreis | stapels post die lagen te wachten | Patrick die mij bang maakt op school. 
Test 1.. nee niet lekker | dag 3 – belangrijk persoon | pyjama outfit | gratis kookboek van AH | eindelijk mijn schoolwerk ordenen | reisdagboek bijschrijven | liefde voor mijn bed | outfit artikel.

15 thoughts on “Photodiary of my week

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *