Uncategorized

Photodiary week 10

overzicht
Ja het is weer zondag! Ik wil vandaag eindelijk bezig met mijn stage, wat tekenen en verder wat bloggen, ziet er opzich uit als een fijn dagje! Ik heb best veel gedaan deze week, vooral veel getekend, en dat is een wonder want dat heb ik een lange tijd niet zoveel gedaan. Vandaag mijn week op Instagram, en vandaag ook mijn tekeningetjes erbij van mijn andere account; Muchablenl
Instagram; Muchables

 Tekenen | jumm

 Ik nam eindelijk ontslag (binnenkort hier meer over) | thee, koekje en tekenspullen

 Ik houd zo van de bloemen in de lente | George zijn hipster dingen

 Nieuwe dummy beklad | uiteindelijk deze camera toch weer terug gebracht, helaas

 Tijd voor ijsjes! | werkplek op school

 Oresteia | school, bezig met mijn hel

 Dubbele selfie met Esmeralda | ik kreeg hele erge blaren in mijn Dr Martens

 Moooi <3

Danoontje powerr | met Essy in de zon, zonnebril en muts, zo’n goede match
En een paar tekeningetjes van mijn andere account:

8 thoughts on “Photodiary week 10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *