Uncategorized

Photodiary week 11!

vffff
Vandaag ga ik samen met mijn oma naar een soort beurs, echt superleuk en ik ben erg benieuwd. Natuurlijk gaat mijn camera mee en hoop ik veel leuke foto’s te maken, ik weet niet echt precies wat het voor een soort beurs het is dus voor mij is het een verassing. 
Morgen weer naar school, geniet nog maar even van het laatste dagje weekend!
Instagram; Muchables
Oh nee,, ook sneeuw in Groningen | opweg naar oma met een lege koffer | terug van oma met een volle koffer | trots op ons derde kipje die nu ook eieren legt | wat wij op school doen als we geen internet hebben | ik ben toe aan een nieuwe dummy | niemand zag het, maar het was Willem-Alexander | “vind ik leuk”.
Hier mag ik voor wakker gemaakt worden | ik houd echt van mijn ketting | uitzicht vanuit de klas | schilderen  | leuke DIY’s | papa heeft een rat gedood | nog niet klaar | bestelling binnen, jaa! | love them | oeww nieuw dekbed | naar hockey | ik voel me schuldig over Joyce haar sok, oeps..
Deze week helemaal niet zo superveel foto’s, wauw. 

16 thoughts on “Photodiary week 11!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *