Uncategorized

Photodiary week 12

d
Elke week probeer ik me weer aan goede voornemens te houden, maar elke week mislukt het. Komende week wil ik proberen om eerder te gaan slapen, soms lukt het me gewoon niet om te blijven staan vanwege de vermoeidheid. Ik probeer dus deze week voor de laatste keer om de vermoeidheid te verminderen door middel van eerder te slapen. Ik ben benieuwd.
En het is zondag (al voelde het gister ook al als zondag) dus alle foto’s van instagram komen online! 
Wat gaan jullie vandaag doen?
Instagram; Muchables
Bij de MacDonalds | terug van congres | aww | goedkope oplossing | lui zijn | deze lift is zo ontzettend eng | ik moet mezelf aanleren om minder soep te pakken | de camerainstellingen gewijzigd en nu niet meer weten hoe het op te lossen.

Op verkeerde momenten zit mijn haar | de 300 abonnees behaald op youtube | aww | nog 5 minuten en de les begint, en toch ben ik nog de enige | pakketje jaa | en Jessy weer na een tijdje gezien | schilderen bij het congres | echt verschrikkelijk (hier komt nog iets over).

15 thoughts on “Photodiary week 12

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *