Uncategorized

Photodiary week 13 & 14!

Photodiary-Canada
Het is alweer een tijdje geleden dat ik een overzichtje van mijn week op Instagram plaatste, daarom vandaag een overzicht van de afgelopen 2 weken! Deze 2 weken waren natuurlijk wel hectisch en alles behalve normaal, ik vetrok naar Canada en probeerde jullie mee te nemen op Instagram, ik heb zelfs veel te veel foto’s die ik nog wil plaatsen op Instagram, alleen oh wat is het lastig met het tijdsverschil om alle foto’s te plaatsen!
Instagram: Muchables & Muchablenl

Oh wat prachtig deze kleuren, overal! Canada

Leuke posters / Kitsilano Beach

Queen Elizabeth park / onderweg naar de studio

Als ik naar huis ga, koop ik zoveel van dit whaha

Throwback Barcelona

Zelfs de normale straten zijn mooi hier!

Uiteindelijk heb ik deze camera weer geruild!

Let’s go / mijn egeltjes en ik deden niet mee met nationale jeans day!

Healthy, jaja / met mijn grote vriend hier haha.

Stanley Park / er werd een film opgenomen in Downtown

Jaa gewoon mooie kleuren!

Queen Elizabeth park!

Echt graffiti kom ik hier niet tegen, maar dit is nog veel beter!

Jaja healthy haha / Stanley Park

Queen Elizabeth park, whaha, zoveel foto’s die ik gemaakt heb daar / kijk goed…

Zo leuk! / Drugstore!

Dundas street!

Hij was zo groot maar wel zo lief!

Ik behaalde de 2500 abonnees! / ik ging ontbijten met John en zijn zoons bij een tof tentje.

Tim Hortens, populairder dan Starbucks / oehh

Garagesale, whoop, het viel alleen een beetje tegen.

4 thoughts on “Photodiary week 13 & 14!

  1. Wat een leuke diary weer! Lekker veel foto's, super leuk om te zien dat je het zo naar je zin hebt in Canada. Heel gaaf dat je daar gewoon in je eentje bent haha, dat lijkt mij namelijk best wel eng maar ook weer een hele gave ervaring. Fijne Pasen en geniet nog maar even van deze toffe tijd! Voor je het weet ben je weer thuis..
    liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *