Uncategorized

Photodiary week 14

Photodiary-week-14.8
Vandaag mijn eerste familiedag die ik bewust meemaak! Jaja,, met een grote familie is het moeilijk om zoiets te organiseren. Sommigen heb ik 7 (of langer?) jaar geleden voor het laatst gezien bij een begrafenis, jammer want ik ben echt een familiemens en dit deel van de familie is dat helaas nou niet echt. Nou ga ik vandaag sowieso 10x hetzelfde verhaal vertellen over wat voor opleiding ik doe en ongeveer 8x interesseert het mensen niet, maar om maar awkward stiltes te voorkomen en toch interesse te tonen vragen ze het toch maar.. En vervolgens weten ze niet hoe snel ze weg moeten wanneer ze de kans krijgen, dit is hoe het meestal gaat op verjaardagen die ik wel mag bijwonen. Oeps,, ja ik zeg hardop wat ik denk, alhoewel het “hard” klinkt typ ik het toch, en ik denk.. dat sommigen dit wel herkennen!
Oke nu positiviteit want ergens is het wel leuk om mijn 14? achternichtjes/neefjes te zien want de meesten heb ik nog nooit in het echt gezien, (het is al een wonder als we überhaupt een geboortekaartje krijgen). En ik ben wel heel benieuwd hoe mijn neven en nichten er na zo’n lange tijd uitzien, en ik denk dat ik meer dan de helft niet herken. Ik ben helaas de jongste en ik ben ook één van de weinigen die geen “partner” mee heeft, maar dat bederft de pret niet want mijn camera gaat mee, dus helemaal alleen ben ik niet!
Instagram; Muchables/Muchablenl

 3 uur wachten voordat mijn filmpje online staat | hier maak je me blij mee

 Ik word zo blij van de bloemen om ons heen | Oresteia

 Aardbeientijd | nu ben ik als enige 17 in de klas

 Shoplog opgenomen, volgende week online | ik deed een poging tot realistisch tekenen

 Ik wou dat ik mijn haar kon bleken en pastelroze kon verven, helaas is mijn haar dun en ik ben bang dat er niets van over blijft.. Dit is trouwens een pruik die mijn moeder voor de grap kocht voor een feestje haha | Ik vroeg wat jullie graag wouden zien in de vorm van een tekeningetje

 Teske schreef een lief stukje over mij op haar blog | stijlboeken, jeej

 Je kunt natuurlijk ook gewoon op je moeder chillen | soep testen voor familiedag

Onderweg van hockey naar huis | ik ben zo klaar met mijn hel, het voelt ook echt als de hel, toepasselijk haha

10 thoughts on “Photodiary week 14

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *