Uncategorized

Photodiary week 2

u

Week 2 is voorbij, mijn week verliep iets anders dan gepland. Maandag mijn eerste schooldag van 2014, de dag dat we gelijk weer naar huis konden omdat er in de school was ingebroken. We werden allemaal de theaterzaal ingeroepen en daar kregen we het nieuws te horen. Ook was er iets heel leuks, ik zag Samyra weer, ze kwam gezellig naar Groningen toe!

Instagram; Muchables

Dit was de locatie voor vrijdag, het ging niet meer door | het rekenlokaal is opnieuw beschilderd | school | poging tot tekenen | 400 volgers behaald via Bloglovin, dankjullie! | treinkaartjes inplakken | stijlboek | ik vroeg me af of jullie het leuk leek om vanaf 4 jaar geleden mijn tekeningen weer te zien, binnenkort op mijn blog | met Samyra bij de HEMA | lieve Samyra | filmen hoe ik mijn haar verf | roze haar, binnenkort een artikel erover!

Etentje in Almere (zaterdag) | verliefd op mijn onesie | de hele dag in bed met sokken en in mijn onesie | ingebroken op school, iedereen in de theaterzaal | school | poging tot portret | deze kat liep lang mee met me naar het station | school balkon.

9 thoughts on “Photodiary week 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *