Uncategorized

Photodiary week 22

photodiary-week-22.4

Vooral met tegenzin heb ik de afgelopen drie dagen niet geblogd :(. Ik baal zo dat ik er geen tijd voor vrij kan maken, niet gedacht dat ik afgelopen week maar 3 keer een artikel zou plaatsen. Ik ben op dit moment druk bezig voor school en dingen aan het plannen, helaas! Maar hopelijk wordt het gauw weer rustiger en kan ik weer volop artikels schrijven! :) Ik heb zelfs geen tijd om foto’s op Instagram te plaatsen, wow. 

Vandaag heb ik een dagje dat ik mails ga rondsturen en wat dingen ga regelen voor mijn moeders verjaardag, maar ik heb ook wel behoefte aan een beetje uitslapen dus wie weet kan dat nog.. 
Fijne zondag!
Instagram; Muchables & Muchablenl

 DYTG | ik ben echt slecht in dingen loslaten, ik kan maar steeds geen afscheid nemen van kleding

 Met Lente en … 😉 | mijn regenjas bleek niet waterdicht te zijn

Iedereen doet mee met die nieuwe rage, ik houd het maar bij stof | lieve Essy deed mijn make up en haar mooi

DYTG | helemaal trots dat ik zelf ging zagen haha

7 thoughts on “Photodiary week 22

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *