Uncategorized

Photodiary week 23

photodiary-week-23.9

Gisteren vierde mijn moeder haar 50ste verjaardag, een groot feest dat tot laat doorging. Ik werd laat wakker en helaas is mijn artikel voor vandaag daarom ook erg laat. Normaal plaats ik altijd op zondag mijn photodiary maar omdat ik gister een ander artikel online wou komt hij deze keer op maandag :) Vandaag is het weer heel vreemd, net als gisteren, ze voorspellen het weer maar het klopt helemaal niet. Ik zit te wachten tot de bui naar beneden valt want de lucht ziet er niet meer zo blauw uit, ach ik heb wel zin in een onweersbui haha.

Fijne 2e pinksterdag!

 Jumm | helaas door drukte liggen mijn blog en Instagram accounts een beetje stil

 Aankoopjes, binnenkort een shoplog | ik liep mee met de modeshow van Sjoukje

 Lisa, Marije en Sjoukje | ik had helaas geen tijd meer op mijn vos af te maken

 In de Oosterpoort | in het Noorderplantsoen met klasgenootjes

 Noorderplantsoen | ik werd 18

 Voor de modeshow haalde ik bijna al mijn armbandjes eraf en ik verbande meteen | nu zitten al deze er weer om haha

 Verjaardagscadeau van Frederique en mijn broer | als niemand de slingers op hangt doe ik het zelf wel hih

 Omdat de jarige mocht kiezen | de tuin versierd voor mama haar feest

 Spullen gekocht voor het reizen (binnenkort hier mee over als er dingen zeker zijn)

5 thoughts on “Photodiary week 23

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *