Uncategorized

Photodiary week 23

PHOTODIARY-WEEK-2310
De hele week ben ik al tot laat op om naar school te gaan, er is een festival op school en het is echt super gezellig! Op dit moment eet ik als ontbijt een pannenkoek met Esmeralda bij Jacquelina. Gisteren tot 1 uur ‘s nachts gefeest op school en straks gaan we weer heen. Zo leuk, maar gelukkig morgen vrij :) Vandaag is er tot maar 6 uur school jammer genoeg, dus dan weer een normale maaltijd en vroeg op bed!
Instagram; Muchables & Muchablenl

 Want jaa wij zijn 18 | helaas gaat het nog slecht met filmpjes bewerken en uploaden, balen

 Leonie hard aan het werk | de jongensvoorstelling gezien, het viel tegen

 Ipressfest | ‘s ochtends vroeg maar liggend op de bank de dag beginnen

 Oppassen en WK kijken | Essy is gelukkig

 Mijn eerste tekenfilmpje is online! | we beginnen de dag met popcorn

 Dit was gisteren mijn avondeten | mijn avondeten van eergisteren, fijnnn (al was de soep niet oke haha)

Met mijn grote vriend | liftie met gezellige mensen

Idee voor mijn moeder haar verjaardag (gauw op mijn blog) | jumm

6 thoughts on “Photodiary week 23

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *