Uncategorized

Photodiary week 25

Photodiary-week-25.7
Hoewel ik vakantie heb voelt het alsof ik morgen gewoon weer naar school ga fietsen. Maar nee ik kan morgen gewoon weer uitslapen wauw! Ik wil natuurlijk niet elke dag gaan uitslapen omdat ik dan lui wordt en mijn ritme echt niet oké wordt.. Ik heb in totaal ongeveer 1 maandje vakantie waarvan ik maar 2 weken echt thuis ben en in die tijd wil ik nog heel veel regelen en verbeteren. Vandaag een overzichtje van deze week, ik heb heel veel foto’s gemaakt maar het zijn er zoals altijd zoveel dat ik nog geen 1/5de deel kan plaatsen haha. 
Wat gaan jullie deze komende vakantie doen?
Instagram; Muchables & Muchablenl

 EMG terrein met allemaal inspirerende dingen | het fort van Emeralda en mij, ooh wat waren we toch trots!

 Aankoopjes, komende tijd mag ik echt niet meer shoppen oeps | 2 shoplogs opgenomen

 Ontbijten bij de Ikea | en natuurlijk testen we weer het lekkere ijs bij de Ikea

 Geshopt met mama, duss nog een shoplog die ik kan opnemen haha | Groningen

 Hele leuke zonnebril bij de H&M | lunchen met mama

“kampvuur” met de klas | prachtige locatie om te fotograferen, helaas best wel weinig foto’s gemaakt daar uiteindelijk

6 thoughts on “Photodiary week 25

  1. Wat een leuke foto's weer, dat fort ziet er heel leuk uit, haha! Die zonebril van de H&M is ook heel erg gaaf, doet me een beetje denken aan die houten telefoonhoesjes, die vind ik ook zo tof.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *