Uncategorized

Photodiary week 3

twee
Het is zondag en dus weer tijd voor al mijn foto’s van deze week op instagram. Ik ben nogal een actieve instagrammer, maar ook wel leuk om dan aan het eind van de week alles bij elkaar te zien. Ook heb ik sinds gisteravond een nieuwe layout! Weer iets anders maar hopelijk vinden jullie het mooi. (:
 Ik tekende Sophie na | laptop is toe aan vervanging | 113 verzoeken? | beetje grote mouw | prachtig uitzicht | vanuit de trein | blogpauze | outfit met mijn nieuwe trui.
Hockeyen | hihi leuk water | klaar voor hockey | jammer dat de mooie roze lucht niet goed te zien was | filmpje opnemen | deze bank wil ik binnenkort pimpen | tekenen | resultaat Sophie.
 Filmpje editten en uploaden | altijd weer proberen om een pen te pakken met je voeten | camera instellingen wijzigen | dit krijg je als je goedkope ringen gaat dragen | camera uitproberen | Luna nagetekend | niet tevreden maarja | school?
Myrthe nagetekend | lijkt er niet op maar verder wel tevreden | lijkt ook absoluut niet op Hanneke | helaas lust ik het nog steeds niet | Sammie nagetekend | resultaat, tevreden | rouwadvertenties op de muur geplakt op school, best erg | met lampenkappen bezig.

 Voor het eerst noodles proberen | oke nee niet lekker | mijn vader en broer hebben de tafel verpest | het liefst wil ik alles opeten, niet gelukt | boeken gevonden bij het oud papier | twee weekjes vrij van werk | genieten met Libelle en een kop soep | katje van de vriendin van mijn broer haha.

Jessy nagetekend | hihi | lijkt op de verpakking van MAC | interviewtje op school | omdat het kan | Hanneke heeft haar tas geverfd | stoepkrijt testen | “kunst”.
Aww hoe lief | jumm? | my new love, al kan ik er nog niets mee | naar de kringloop | ik loop weer eens achter, ik maak er te weinig tijd voor | new in van de kringloop | happy! | oude layout.

29 thoughts on “Photodiary week 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *