Uncategorized

Photodiary week 38

12
De tijd gaat echt niet normaal snel, zo erg heb ik het nog nooit meegemaakt. Het is nu alweer 23 september, ik had aan het begin van september besloten wat ik allemaal zou doen deze maand. En over een week is deze maand alweer voorbij, pfoeh. Op zondagen slaap ik niet meer uit omdat ik het zonde vind van mijn dag, maar eigenlijk houd ik echt heel veel van slapen haha. Als ik dit artikel maak/schrijf zie ik al mijn foto’s weer terug en dan is het echt zo van; huh alweer een week voorbij.. Ik heb te veel ideeën en plannen voor dagen en dat moet ik eens aanpassen hihi.
In dit artikel weer een overzicht van mijn gemaakte foto’s van deze week!
After foto van een tekening, weer eens in mijn WTJ getekend, op school moesten we een portret van iemand tekenen in een halve minuut, gemaakt door Daniel, Liga milkbreak heeft een schatting jongetje op de verpakking, een “gat” in de lucht springen, inkopen doen met mama, nieuwe H&M boek binnen.
Eindelijk was het zover, ik verfde mijn haar turquoise. We hadden een workshop Grimm (?) en Nikki beschilderde mij, aardappels hebben soms leuke vormen, en helaas is mijn laptop langzaam kapot aan het gaan aangezien er nu zelfs stukken vanaf vallen. 
Papa nam prachtige rozen mee, oppassen bij achterburen, mooie zonsopgang, mijn eerste pepernoten van dit jaar, we gingen naar een kunst atelier, een nieuwe douchegel uitproberen, hanneke haar superleuke shirtje.
Gisteren had ik een hardloopwedstrijd en een hockeywedstrijd, ik was kapot erna en ik ben heerlijk na het douchen in mijn pyjama gaan zitten voor de open haard, ik vond tijdens een zoektocht in de badkamer een nep salamander, onze vis is opgegeten door een kikker en dus hebben we nieuwe die het leuk vinden om te poseren. 

19 thoughts on “Photodiary week 38

  1. leuke foto's! de meeste had ik al op instagram gezien! :)

    trouwens romy, een vraagje, hoe doe je zo'n lijn onder je post titel? dat wil ik ook heel graag, en ik heb al in het rond gegoogle'd maar het lukt nog steeds niet jammer genoeg!
    het zou super zijn als je me kon helpen.

    liefs Puck.

  2. Leuke foto's! Is je haar nu blijvend turquoise of niet? Oh en nog een tip, om je tekst iets duidelijker te doen, met streepjes ertussen ofzo en dan wel echt per foto, aangezien je soms drie foto's hebt en er maar één zinnetje bij. Want dan ben ik de kluts soms even kwijt ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *