Uncategorized

Photodiary week 38

2014-09-28
Mijn laatste photodiary die ik schrijf vanuit Mallorca, oh ja ik doe alles hier voor de laatste keer en dat is vreemd.. Ik heb mijn moeder gezegd niet te kijken op mijn blog de komende dagen, ik kocht gisteren nieuwe schoenen maar ze zegt al vanaf week 2; niet teveel kopen, let op de kilo’s! En telkens als ik iets kocht durfde ik het bijna niet te showen want ik wist al wat er zou komen haha. Ik ben niet goed in dingen voor me houden, en tja voordat ze gaat stressen over hoe ik ze mee ga krijgen, kan ik het haar beter niet vertellen, ze ziet ze vanzelf wel. 
Verder heb ik eigenlijk echt weinig zinnigs gedaan deze week, het voelt allemaal alleen zo raar.. Om alles voor de laatste keer te doen, na 2 maanden ineens weer weg ookal leef je er zo lang naar toe. 
Instagram; Muchables & Muchablenl

 Voor de laatste keer water halen, op zijn charmantst

 Laatste aankopen zijn gedaan, fruit, brood, chocopasta en koekjes | mooie analoge foto gemaakt door Daniel

 Laatste stage dag | hopelijk brengen scherven geluk

 Elke keer wanneer we er weer langs lopen, eventjes proeven, ooh heerlijk | ik kwam deze superlieve kaart van mijn oma weer tegen, awh

 Ohh herfst <3 | mijn nieuwe schoenen, waar ik stiekem wel een beetje over twijfel, ze zijn zo hoog maar oh wat zijn ze mooi en de buitenkant is suede en die heb ik niet vaak gezien

 Handige manier om kinderen te benaderen, en iedereen reageerde onder de foto; ARNHEM, maar nee, Mallorca.. nog

Overal”hangen” best wel toffe stickers | tja,, binnenkort plaats ik nog wel meer foto’s op mijn blog haha

 Een paar dagen slecht weer, maar het is wel mooi!

Ik had nog een paar zomerse DIY’s, maar ze staan op mijn andere laptop en nu is het alweer herfst.. | superlief, Teske noemde me op haar blog, wauw!

16 thoughts on “Photodiary week 38

  1. Je moet je nieuwe schoenen echt houden, ze zijn zo mooi! Weer hele leuke foto`s! Hopelijk heb je ook een beetje genoten van de twee maanden. Ik hoop je snel weer eens te zien zodra je in Nederland bent!
    Liefs

  2. Oooh Room wat een fijne foto's!
    En wat zijn de afgelopen 2 maanden snel voorbij gegaan! Ik weet nog wel hoe zenuwachtig je in de app was voor dat je ging en nu kom je alweer bijna terug!
    Spannneeend!
    Geniet dubbel zo hard van je laatste dagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *