Uncategorized

Photodiary week 4

Naamloos-6

 Vorige week hadden een paar lezeressen aangegeven dat ze het fijner vinden om grotere afbeeldingen te zien, dus bij deze ga ik nu per twee foto’s erover schrijven :).

Deze week was best oke, hele week school en vrijdag en gisteren open dagen die heel gezellig waren. Vandaag een photodiary van mijn weekje op Instagram! En ik heb heel veel foto’s gemaakt, maar heel weinig geplaatst.. oeps. Misschien een dagje later plaats ik ze alsnog.

Deze dag ga ik goed besteden aan school, ik moet mijn deadlines halen deze week, of nou ja het wordt beoordeeld deze week.. En nog een presentatie maken en voorbereiden. Morgen heb ik een dagje extra vrij vanwege de open dagen, jeej!

Fijne zondag!

Instagram; Muchables

Zondag ging ik hockeyen | op school ging ik weer bezig met mijn portret (mijn voorhoofd is hier inderdaag echt veel te groot, maar nu is het anders).

 De klas heeft een nieuwe opstelling (foto gemaakt door Daniël) | forever alone in het klaslokaal op zaterdag.

 Ik pimpte mijn kleine dummy, hier hebben jullie al wat over gelezen | opendagen met Nicole, Amber (verstopt) & Hilde

 Eigen manier van overdestreep | waterkoker uit elkaar geschroefd, er kwam een vonk/flits en nu hopen dat hij het volgende week weer doet haha.

 Ik maak teveel foto’s van eten, binnenkort ga ik een artikel maken met de vele etenfoto’s die ik op mijn telefoon heb staan!

7 thoughts on “Photodiary week 4

  1. Dat schilderij van jezelf is echt wel goed gelukt! Jammer van je voorhoofd, maar je ziet wel duidelijk dat jij dat bent! Knap hoor! Doe ik je absoluut niet na 😛 Bij mij zou dan álles groter uitpakken dan het in werkelijkheid is 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *