Uncategorized

Photodiary week 41

1
Vandaag is het zo ver, ik ga de 4 mijl lopen.. Alweer.. Voor de 4de keer pfoeh. Dit keer ga ik samen met Melina lopen en daarom heb ik er al iets meer zin in. Maar wat een geregel enzo. Het is voor mij de 4de keer en elk jaar zeg ik weer; dit is de laatste keer haha. Ik wil er nog iets over schrijven maar dan wel met foto’s en de tijden hé hihi. Wish me luck.

 Elke ochtend kijk ik weer naar een prachtige lucht terwijl ik mijn broodje opeet aan de keukentafel | bij de Xenos verkopen ze ontzettend leuke herfstspulletjes | pepernoten tijd.

 Alleen maar school foto’s, als je deze foto’s bekijkt.. doe ik echt een hele leuke opleiding!

 Ik ging collecte lopen voor de nederlandse brandwonden stichting | ik kocht een treinkaartje en een hard schijf | eindelijk is dit rekje weg | met mijn nieuwe harde schijf aan het wachten haha | mijn dummy bladzijde was dan eindelijk klaar | onze kippen gingen weg | een nieuw “achter” neefje erbij | tadaaa eindresultaat.

Foto’s maken met de klas | collage op school | tijdschriften jeej | deze verschrikkelijke kikker heeft onze vis vermoord | ik heb de 300 volgers via GFC behaald | tekst maken voor op mijn shirt | 4mijl papieren doorzoeken | een nieuw beeldje/waxinelichtjeshouder gekregen van mama.

39 thoughts on “Photodiary week 41

  1. Je foto's zijn heel mooi! Je kan ook heel goed tekenen Romy =D.
    Leuke lay-out trouwens, ik vind 'm beter dan de vorige want toen was je header ook een beetje te groot, haha. Liefs.

  2. Tekenen kan je als de beste, wauw! Je hebt talent, heb ik volgens mij ook al op Insta gezegd? Je tekent zo leuk & goed! Geweldig om te zien! + nog gefeliciteerd met je achter neefje! Is ie schattig? hihi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *