Uncategorized

Photodiary week 49

p

Laatst vroeg een basisschool mij of ik foto’s van de intocht van sinterklaas wilde maken. Dat leek me hartstikke leuk, alleen ik moest ook naar school? Een dagje missen kon wel, want als ongeveer de enige had ik nog geen dagen gemist dit schooljaar. Afgelopen donderdag maakte ik foto’s van de vrolijke kinderen die me gelijk als juf beschouwden haha. Op dit soort dagen zitten er altijd superveel leuke foto’s tussen, dus is het moeilijk om ze uit te zoeken. Een kleine selectie van de 1000 foto’s laat ik vandaag aan jullie zien!

Instagram; Muchables

 Chocolaaa | helaas, longboarden met dit weer gaat niet meer | voorstelling waar we heen gingen met school | teveel berichten in een te korte tijd | mijn arm is te vol | Hilde met haar mooie wenkbrauwversiering | bij oma thee drinken | leuke etalages in de stad.

 Stopmotion fotograferen | mijn nieuwe schoenen (binnenkort wel iets over op mijn blog) van sammydress.com | mijn moeder had de chocolaatjes verstopt, maar dat duurde niet lang | Hilde met mandarijn in haar ogen | wat te doen als je het koud hebt, je föhn in je shirt stoppen.

 Zonsondergang | pakketje, eindelijk | sleepwell | dit blikje deed me denken aan een kunstenaar | de kaarsjes kunnen weer aan jeah | ik kwam Floor tegen in de trein | kerstsnoep | Hilde met plakband op haar gezicht?

Er komt een Bershka in Groningen, oeww | ‘s avonds in de stad | Groningen | ik ging kinderen op een basisschool fotograferen | kleinigheidje voor de gemaakte foto’s | deze blijven magisch | pakjesavond | bezig met een nieuwe layout, helaas valt het nogal tegen.

9 thoughts on “Photodiary week 49

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *