Uncategorized

Photodiary week 5

photo


Ik ben blij dat het eindelijk zondag is, de beoordelingsweek zit er op! Ik heb alles voldoende afgerond, daar was ik ook niet bang voor.. Maar het is gewoon stressvol al die deadlines. Vrijdagavond foto’s gemaakt bij een feest, gisteren opgepast en ‘s avonds gewerkt en vandaag hockeyen. Morgen begint de portfolioweek, een week waarbij we eigenlijk niets hoeven te doen, behalve een portfolio in elkaar zetten maar die is al klaar! Beetjes helpen met de expositie inrichten, 2 daagjes vrij en uiteindelijk het presenteren van onze portfoliomap, een fijne week ga ik tegemoet!

 Het was geen sarcasme | 1312 minuten wachten, en het getal wordt steeds hoger en hoger, wonderbaarlijk

 Ik trok mijn one-sie aan naar school (ik heb er zelfs outfitfoto’s voor de school van gemaakt), over een tijdje op mijn blog | naar school een one-sie aandoen en je wordt gepest, nee niet bij ons op school

 Met Amber, dat hoedje staat niet zo mooi bij een giraf | presentatie, ik was zo zenuwachtig (over een tijdje er een uitgebreid artikel over haha)

 Er was een lieve hond op school | ik probeerde een selfie met de chinezen die achter me liepen te maken, het mislukte, je ziet een deel van hun bakfiets, ze waren vreemd maar grappig

 Open dagen | mijn jurk van een jaar geleden

 Jeeej, er viel sneeuw in Groningen | gelijk natuurlijk sneeuwfoto’s maken

 Iemand tekende me na | bij oma chocolade pepernoten eten hih

 Van die mensen die een praatje met je gaan maken terwijl jij buiten koud outfit foto’s maakt | ik maak veel foto’s van andermans eten, ik lijk echt een vreetzak, maar 75% is niet van mij zelf, eten is gewoon leuk om te fotograferen haha

 Deze waren blijven liggen in het lokaal, feestje

 Ik deed voor het eerst in mijn leven een maskertje in mijn eentje op, en ik vraag me nog steeds af wat mensen hier fijn aan vinden | nieuwe dingetjes, binnenkort op mijn blog (en te zien waar ik alles heb gekocht)

 Met Nikki en haar toffe lippenstift | taart als ontbijt

Ik fotografeerde op een feest, ik maakte die avond 500 foto’s | mooie zonsondergang, waar iedereen foto’s van heeft gemaakt

12 thoughts on “Photodiary week 5

  1. Die onesie!!! Een giraffe!! <3 Zo leuk! Wat krijg je soms rare/onaardige reacties op je video zeg… Ik vind het juist tof dat je daarin naar school bent gegaan! :) Zag er weer uit als een leuk weekje! Hier helaas nog geen sneeuw te bekennen… :(

  2. Die bloemenhaarband is leuk, ik ben erg benieuwd waar je die vandaan hebt! Ik zou het niet durven, in een onesie naar school! Het gebeurd bij mij ook heel vaak dat ik aangesproken of nageroepen word als ik met mijn vriend outfit foto`s maak!
    Liefs

  3. Ik vind het echt tof dat je gewoon in een onesie naar school gaat zonder dat er mensen raar over doen. Bij mij op school zou het niet echt kunnen denk ik haha, bij sommige voor mij normale outfits wordt ik al aangekeken, dus een onesie zou bij mij op school niet echt een goed plan zijn haha :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *