Uncategorized

Photodiary week 5

bijn
Voor je het weet is dit jaar alweer voorbij; dat spookt er nu door mijn hoofd rond omdat het februari is en ik me afvraag waar de tijd blijft. Vanavond om half 7 moet ik nog gaan hockeyen (wtf?). Verder heb ik vandaag een dagje waarop ik heel veel moet doen maar ik het uiteindelijk toch niet uitvoer.. Toch ga ik het proberen om mijn to-do list van gisteren af te krijgen!
Fijne zondag allemaal. <3
Instagram; Muchables
Tijdens de open dagen naar mooie dingen luisteren | shoplog opnemen | sokken gekregen van Nikki <3 | nieuw filmpje online! | oefenen met paint haha | relax avondje voor de tv | ontbijt | en ja de koningin heeft bekend gemaakt dat ze aftreed.

 Een Ben&Jerry’s vrachtwagen onderweg tegenkomen | iedereen jarig op één dag | presentatie voorbereiden | oke.. uhu.. | haar geverfd | zwarte hak is kapot, huil | haar van Thijs is roze geverfd op school | hihi leuke muts!

 Jeaah NEW! | broer was jarig, duss taart | haar verven | before | met mijn nieuwe camera overal foto’s van maken haha | mooie bijzondere lucht | nagels gelakt | helaas het moet weer overnieuw.

 Hele lange planning voor gisteren (dit was een klein deel) | helaas is de planning niet gelukt | slaap lekker | kamer schoonmaken en afstoffen | kast opruimen | spiegel is weer schoon | tijdens het opruimen, helemaal leeg | spontaan de was opgehangen voor mama.

 Ik moet opruimen en dit moet dus ook eens weg | allemaal weg | prachtig handschrift | midden in de rommel en er niet uit komen | laatste keer dat ik ze heb gejat | waarom bewaar ik zoveel pakketverpakkingen? | broken | zoveel troep dat nog opgeruimd moet worden.

Doorloop gekeken | er was weer iemand jarig op school | apart | een dubbele pinda, ohh | brieven gevonden! | hier wou ik mee verder gaan, maar niet gelukt | een soort wasstraat | de hint van mijn vader dat alle schoenen opgeruimd moeten worden.

19 thoughts on “Photodiary week 5

  1. Mijn Instagram staat altijd helemaal vol met jouw foto's, wat onwijs veel, maar wel altijd super leuk! Heb je 'jouzelf' echt met Paint gemaakt? Zou ik je niet na kunnen doen!
    Ik heb ook elke dag een 'to-do list', desnoods in mijn hoofd, waar ik maar voor de helft aan toe kom. Tijdens school bedenk ik altijd allerlei dingen die ik wil doen en als ik dan eindelijke vrije tijd heb.. Succes met alles :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *