Uncategorized

Photodiary week 51!

Foto-1
Vandaag naar Emmen toe om daar 2 zaalhockeywedstrijden te spelen, ik ben heel benieuwd hoe het zal gaan. Morgen begint eigenlijk de vakantie, ik begin gelijk ‘s ochtends met werken, fijn. Vandaag mijn week op Instagram, en eigenlijk heb ik niet veel gedaan, kerstviering op school en Serious Request + treinreis. Toch was het een leuke week, al heb ik weinig uitgevoerd op school, nieuw doel voor volgend jaar. Deze vakantie eerst even opladen en dan kan ik er weer tegen!
Instagram; Muchables

 Ik kreeg superlieve kerstkaartjes van Marjolein & Bernadet, dankjullie schatjes | in de trein | ik kocht veel lipsticks deze week | kerstboom selfie | ik perste een heleboel sinaasappels, jumm | leuke decemberzegels weer | met Hanneke & Daniël naar Leeuwarden | het was zo druk in de trein dat we in het wc hokje moesten staan/zitten, en we bij mensen die plasten moesten zijn | awkward, in een wchokje met een onbekende die staat te plassen | wc spiegel foto | gezellig op de wc | BINGO met leuke klasgenootjes.

Met Janine in de trein | na een drukke meeting houd ik mijn ogen amper open | oude layout | even dacht ik dat GFC ging stoppen maar gelukkig was het een storing | nieuwe layout | lieve bloggers weer gezien | fotoshoot voor school gehouden | dit was gewoon langer dan een jaar geleden, wow.

9 thoughts on “Photodiary week 51!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *