Uncategorized

Photodiary week 6

Photodiary-week-6-3

 De portfolio week is voorbij en vanaf morgen hebben we weer nieuwe workshops, ik ben erg benieuwd, hopelijk gaan we meer dingen bezoeken en meer dingen maken! Ik had gedacht dat ik deze week niets zou hoeven te doen, 3 dagen vrij en 2 dagen kort naar school. Hmm, uiteindelijk ging ik 3 dagen naar school (nog niet lang haha) en 2 daagjes vrij en nu vraag ik me echt af wat ik die dagen heb uitgevoerd. Ik kom weer eens tijd tekort.

Vandaag komt Sanne even en heb ik verder niets gepland, ook fijn!

Instagram; Muchables

 Gezellig bij oma | naar de kringloop geweest, 4 blousejes gekocht (binnenkort op mijn blog te zien)

 Een beetje tekenen | expositie school

Met stijlboek bezig, of nou ja 50 Libelle’s verknipt | jaja ook ik had het spel gedownload, ik ben nog steeds heel trots op die 9!

 Helaas ging mijn band lek waardoor ik moest longboarden naar school | mooie lucht jeej

 Ik ging oppassen en torens bouwen met Kapla

Bo kwam op visite | met Esmeralda bij de expositie

9 thoughts on “Photodiary week 6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *