Uncategorized

Photodiary week 8

dd
Ah nee morgen weer naar school. Ik vind school best leuk, alleen maandagen niet. En omdat we vanaf morgen weer nieuwe workshops/vakken volgen vind ik dat best jammer en ik heb er niet zo’n zin in. Mijn vakantie is weer afgelopen helaas want ik heb behoefte aan nog langer vakantie. 
Deze vakantie was overigens wel heel leuk, 3 meetings en tja gewoon leuk hihi! 
Instagram; Muchables
 To do lijstje voor mijn blog | het is nodig om mijn postvak te legen | in de trein opweg naar Rotterdam | slapen onder het snorrendekbed | maskertje | maskertje op met Jessy | jumm | geen zin om uit bed te komen.
 Het was nodig om een shoplog op te nemen | mijn knotje doet vreemd | true | weer eens een boek lezen | bureau/laptop volgebouwd | shoplog opnemen | papa jarig, gefeliciteerd! | zo ziet mijn kamer eruit na het opnemen van een shoplog.
 Mijn handen zijn roze | all stars pimpen | koffer inpakken | naar de bibliotheek! | superleuke tapejes bij de HEMA | alles om te filmen, heel origineel | cakejes bakken (hier wil ik nog iets over schrijven) | tadaa.
Klaar voor de high tea | ontbijt, jum | wauw | in de HEMA | mijn plaats is in het hoekje | jumm | op stage bij Jessy | cadeaus voor papa.
Cadeau voor papa | eindelijk doe ik het, ik hang mijn lijstjes op | beetje lonely, binnenkort in roomtour het resultaat (als er foto’s in zitten) | oehhh slecht | uitzicht vanuit bed waar ik de hele dag in wil liggen hihi |  toch maar omgekleed voor het feestje van papa | met lieve oma I LOVE HER | feest tja.. 

16 thoughts on “Photodiary week 8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *