Uncategorized

Photodiary week 8

Photodiary-week-8
Wow ja het is weer zondag, wat betekend mijn foto’s van mijn week op Instagram! Vanaf morgen eigenlijk heb ik vakantie, superfijn want ik had er toch best veel behoefte aan. Ik wil veel eigen werk maken, een stage regelen en veel bloggen deze vakantie, ik vraag me wel af wat hier van waar gaat komen haha. Ik ben helaas mijn aquarelpapier vergeten op school dus dat gaat hem helaas niet worden, wel wil ik weer beginnen met een schilderij. Terwijl ik dit typ is het 2 uur ‘s nachts en heb ik net tot kwart voor 2 kindervakantie filmpjes bekeken, zoo leuk, misschien ga ik er nog wel een paar van op mijn blog plaatsen!
Instagram; Muchables

 Valentijnscadeautje van oma | verse sinaasappelsap maken

 Zo wordt er omgegaan met laptops, uhu 😉 | Mandy heeft een leuke trui

 Esmeralda haar haar roze gespoten | zonsopgang

 Leraar zijn haar werd roze gespoten en ik was niet meer de enigste | mijn hel proberen te tekenen

Stagebijeenkomst, of nou ja soort van | grote en kleine baby’s

 Hilde haar creatie van die dag | Oresteia

 De mangoappel en de perfecte appel van Nikki | Oresteia lokaal ligt vol met papier gecreëerde “kunst”

 Alle getting food foto’s van Esmeralda worden ook nog eens gefotografeerd door mij | naar de voorstelling Oresteia

 In de Hema ijsjes eten met Nienke, Hanneke en Nikki | voorstelling Oreseteia

 Hema ijsjess | in de bibliotheek op de kinderafdeling, ergens was dit heel awkward

 Soms ben ik wat laat met foto’s plaatsen, bij de stagebijeenskomst | uhhh.. tja eten?

 Oppassen met lieve pip op mijn schoot

 Papa was jarig, gebak JES | we gingen naar de IKEA voor een schapenkleedje voor papa’s verjaardag

 Verse jus | als je dit serieus zou dragen.. hmm.. jammer dat we hier in Groningen geen carnaval vieren

 Laatste zaalhockeywedstrijd voor altijd, helaas :(

 Selfie, oke ik heb een hekel aan dat wordt en een hekel aan mensen die elke dag een selfie plaatsen, maar als mijn huid en haar goed is betrap ik mezelf er ook op om af en toe een selfie te plaatsen | voorproefje fotografieproject

 Fotografieproject, er komt vast snel iets over op mijn blog

 Getting fat Esmeralda | warm jeeej

 Geen make up, een wonder | getting fat Esmeralda

 En weer het wonderbaarlijke eten van Esmeralda hahah

Ik verkocht mijn baby | de bedoeling was om Esmeralda haar haar blauw te spuiten, uiteindelijk toch roze

 Pip tijdens het oppassen | kindervakantiefilmpjes terug kijken, zo leuk!

 Ontbijt haha | dummy en soep <3

Verjaardag papa!

7 thoughts on “Photodiary week 8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *