Uncategorized

Photodiary week 9

laa
Oke, woow. Het is Maart! Ik blijf me erover verbazen, als er weer een maand voorbij is. En tja dat is dus nu het geval, het is vreemd dat het zo snel is gegaan. Februari was een chaotische drukke maand, dit weekend is het enige weekend dat ik eens niets te doen had, geen verplichtingen. Vandaag dus ook nog even een dagje uitrusten, ik merk echt dat de drukte me kapot maakt.
Zie hieronder mijn week in foto’s.
Instagram; Muchables
Schatjes | alles opruimen van papa’s verjaardag | en de bierkratten (50) worden opgehaald (overigens waren  ze al leeg van te voren hoor haha) | oeee jum | tja | dit ga ik missen in de zomer | uitzicht vanuit lokaal | schets voor nog een nieuw project.

Liefde geuit op de tafel | uhmm,, jaa.. OOTD? | ik kan niet eens lezen hoeveel volgers in totaal, maar op dit moment nog 6 tot de 600 <3 | jumm | ze zijn duur geworden | mijn fijne bed | nieuw project school |schetsen voor schilderij.

Aww lieveheersbeestje in de klas | Hanneke haar arm | om in het thema Glam Rock te komen | happy met het internet in de trein | heeft mama meegenomen | en bezig met een nieuw project | kopje thee op school | wat zou je anders moeten doen na schooltijd?
Alles geverfd | harlem shake op school | bijnaa | omdat het allemaal kan | “solo” jaa hoor haha | bouwvakster, jaa | dit overkomt me nooit, maar nu kon het me even niet schelen | oew, nu voel ik me echt rijk ja.

Harlem shake op school (filmpje hieronder) | levensgroot spel | hard aan het werk | het is maart! | ik blijf ze leuk vinden | na te lang uitstellen, mijn tas gemaakt | kamer stofzuigen | er zit helemaal niet meer chocolade op het koekje! Nee gewoon een groter koekje “dit is een klacht”..

Het filmpje van de harlem shake op school (voor het geval dat je mij zoekt, het rare meisje rechts in het roze). 

18 thoughts on “Photodiary week 9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *