Uncategorized

Photodiary week 9

week9.21
Ohnee, het is zondag.. Wat betekend dat mijn vakantie voorbij is, morgen weer vroeg op om weer naar school te gaan. Ik heb niet het gevoel vakantie te hebben gehad, ik ben bijna elke dag om half 8/8 uur uit bed gegaan, beetje jammer. Ik heb het gevoel nog vermoeider te zijn na deze vakantie dan voor deze vakantie. Vandaag blik ik weer even terug, ik laat mijn week in foto’s zien die ik op Instagram geplaatst heb! 
Instagram; Muchables

 Ik tekende na een lange tijd weer | ik wou niet meer uit bed

Oppassen, kleuren | oppaskindje die foto’s maakt met mijn camera

 Nog weer oppassen, en naar de kinderboerderij

 Me misselijk eten aan chocolade | ik tekende weer wat mensen

 Leuk idee voor een cadeautje | Alwin plaatste zijn tekeningetje op zijn account!

 Aankoopjes van deze week, en nu nog meer (komt nog op mijn blog) | deze leuke tas spotte ik in de supermarkt

 Mee naar zwemles | lange tijd geleden dat we Rocks 5jes kregen haha, ze zijn nu helaas verlopen!

 Naar de kringloop geweest | beetje onzin tekeningetjes maken haha

 Eten is gewoon heel fotogeniek

 Paar kleine tekeningetjes

 Superleuk initiatief in Groningen | eindelijk, ik heb ze!

 Te laat nog aan mijn bureautje | ik tekende mezelf in mijn onesie, hier begon het allemaal mee

 Twijfel.. welke zou ik nemen, een maat kleiner en die ene die ik wou of toch een maat groter (binnenkort op mijn blog! | superleuke aquarel boekjes

 Ik vroeg aan jullie of het jullie leuk leek dat ik jullie natekende, veel positieve reacties!

 Ontbijt & middageten | heel veel reacties gekregen, nog lang niet klaar

 Thee en dummy | werkplekje van deze vakantie

 Ondertussen heb ik meer dan 140 tekeningetjes gemaakt | ik maakte er een nieuw account voor aan

 Oppassen

 Ik ben niet zo van de patat, geef mij maar tosti | bij oma

 En nog een paar | plan van aanpak schrijven

‘s ochtends vogeltjes fotograferen in mijn pyjama | waar ik nu ook zit dit te typen haha

10 thoughts on “Photodiary week 9

  1. Echt een superleuke diary weer! Ik vind dit altijd zo leuk om te lezen, haha! Vooral jou creativiteit ben ik echt fan van, love it! Vond het superleuk dat je mij ook getekend hebt! Je dr. Martens zijn echt tof, ben benieuwd naar het artikel! Superlief dat je oppaskindje mag fotograferen met je camera :) Je foto's heeft een supermooi effect, welke filter gebruik jij eigenlijk het meest? :)
    liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *