Uncategorized

Picknick outfit foto’s

Wauww Marjolein heeft me laten twijfelen tussen een 50mm lens voor mijn Canon en een longboard! Deze foto’s heeft Marjolein tijdens de picknick gemaakt met haar 50mm lens en ik vind het echt heel mooi dat de achtergrond zo wazig wordt! Dus nog even goed nadenken over welke ik ga kiezen, sowieso wil ik dan voordat ik op vakantie ga de lens kopen zodat ik op vakantie ermee kan oefenen. Wat zou jij kiezen als je tussen een longboard en een 50 mm lens zou moeten kiezen?

Vestje – Takko | shirtje – H&M | broekje – Takko | ketting – Italië.

25 thoughts on “Picknick outfit foto’s

  1. Wauw, leuke outfit en prachtige foto's! Ik zou zeker voor de 50mm gaan, daar heb je veel meer aan vind ik dan persoonlijk, ook al is een longboard wel vet, maar die kan je altijd nog kopen :)
    liefs

  2. Dit is een heel ander stijltje van je?! Or not? Haha! Tenminste na mijn idee. Ik vind het je wel onwijs gaaf staan en wat is die roze short leeeuk! 😀 En de complimenten voor de foto's aan Marjolein! 😀

  3. Leuke outfit! Ik zou gaan voor de lens, ik heb die lens nu ook bijna een jaar en ik ben er nog steeds zó blij mee! Echt de beste lens ooit, ik gebruik de standaard lens alleen nog maar om te filmen haha :)

  4. Hele mooie foto's! Inderdaad heel erg mooi altijd dat wazige (en soms bokeh) effect op de achtergrond!
    Zelf zou ik voor de 50 mm lens gaan, maar dat is vooral omdat ik die zelf ook graag wil (twijfel nog of ik m ga kopen) en ik heb niet zoveel met longboarden haha (hoewel dat me ook best leuk lijkt :))

  5. als je voor het longboard gaat zou ik hem nu dan ook wel halen, want anders zit je straks weer in de regen, en kan je hem nog niet veel gebruiken. maar dit is wel een goede tijd om longboarden goed onder de knie te krijgen, en je krijgt er vast geen spijt van, dus ga voor dat longboard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *