Uncategorized

Picknicken met Marjolein!

Het stond al een tijdje op de planning, de picknick met Marjolein! Gisteren gingen we gezellig met zijn tweeën in een parkje in dit dorp picknicken. Onder een boom, half in de schaduw, half in de zon. We hebben brandnetels en koeienvlaaien moeten ontwijken maar na een poosje hadden we een fijn plekje! We hadden enorm geluk met het weer, het was droog en in de zon was het bijna te warm. 3 keer zijn we verhuisd met ons kleedje zodat we de ene keer wel in de zon zaten en de andere keer niet. 

Vaak maak ik op dit soort gezellige dagen te weinig foto’s voor een artikel, maar gelukkig had Marjolein haar camera ook bij zich en heeft zij wel veel foto’s gemaakt! Helaas hadden we geen thee omdat de thermoskan had gelekt over mijn camera, Ipod en mobiel heen. Het ging goed, alles doet het nog maar de thee lieten we maar thuis.

 Mijn haar dat zat op het gegeven moment echt alles behalve in een knot, het hing voor mijn ogen en daar moest natuurlijk een foto van gemaakt worden.

Credits naar Marjolein voor de foto’s! <3

12 thoughts on “Picknicken met Marjolein!

  1. Gezellig ziet het eruit! Heerlijk zo'n dagje ook én het weer was er ook perfect voor. I like! Goede foto's heeft Marjolein gemaakt & wat staan jullie er samen ook leuk op! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *