Uncategorized

Portfolioweek, resultaat

Vandaag ga ik meeten in Rotterdam met Sophie, Sammie & Manon. Ik heb er superveel zin in en ik denk dat ik wel ga vloggen. Daarna ga ik door naar Nijmegen voor een meeting en ga ik logeren bij Jessy, de komende dagen worden erg leuk en ik leg alles vast op camera! 
Afgelopen week had ik de hele week portfolioweek, dat betekend maar 2 daagjes naar school. Jessy zou eigenlijk mee maar dat is uiteindelijk niet gebeurd, helaas. Mijn camera ging mee en ik maakte foto’s en dit keer een filmpje! Na de beoordelingsdag gingen we nog even langs de IKEA (ik weet nu eindelijk waar die zit, maar een paar kilometer van mijn school). En daar heb ik natuurlijk ook nog even gevlogd, bij de kringloop heb ik niet gefilmd vanwege de tijd. Kijk mee met mijn portfolioweek!

18 thoughts on “Portfolioweek, resultaat

  1. Ah superleuk! Ga je weer meeten? Echt gaaf! Veel plezier. Je vlog is leuk, het liedje op de achtergrond ook mooi. Mooie foto's!

    Het is zo leuk dat je zo vaak post en toch al je post ongelooflijk interessante inhoud hebben! Super!

  2. Super leuk filmpje, ik wist dat je creatief was, maar zó! Heel knap gemaakt allemaal, ik zou het niet kunnen. Ik ben een paar dagen geleden ook nog bij de ikea geweest, wat nieuwe ideeën opgedaan voor mijn nieuwe kamer (ja ik ga verhuizen, yes) Super veel leuke dingen gezien, maar uiteindelijk niks gekocht (op een IKEA taart na dan) haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *