Uncategorized

Random schooldag | verf? je haar roze

 Vorig jaar ging mijn camera elke dag mee naar school, alles werd gefotografeerd en toen ik nog mijn Nikon had mocht iedereen die gebruiken. Ik had zo´n 300 foto´s elke dag, zoveel dat er weinig overzicht was, volgens mij heb ik meer dan de helft van de gefotografeerde dingen niet geplaatst! Nu maak ik voornamelijk van alles foto´s met mijn Ipod, vooral andermans eten is erg fotogeniek.. Voor een fotografie opdracht moet ik mijn camera natuurlijk wel mee, en als ik mijn laptop een dagje niet hoef mee te nemen, past mijn camera alsnog in mijn tas! Vandaag een paar random foto´s van een dagje school. Esmeralda kocht een roze spuitbus voor je haar waarmee ze het haar van Albert (leraar) heeft gespoten, een leuk resultaat en ik was in één keer niet meer de enige met roze haar! Ik vind het zelf erg leuk om over school artikels te schrijven, ik vraag me af of jullie dat ook vinden?

 En hierboven mijn leraar, en ik weet dat hij dit leest haha!

 Esmeralda haar aankopen.

Leuke verpakking Energie bij de Action.

11 thoughts on “Random schooldag | verf? je haar roze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *