Uncategorized

Random things #1

Ik maak zoveel foto’s dat ik vaak enorm veel vergeet te plaatsen, vooral de foto’s van de natuur. Op school gaat mijn camera vaak mee, zoals hierboven mijn werkplek op school! En hieronder een paar random foto’s  waar ik onder andere vrolijk van wordt! Binnenkort maak ik nog een artikel met dingen wat ik gedaan heb maar nooit geplaatst heb, duidelijk haha, jullie zien het artikel wel verschijnen!
En vandaag heb ik mijn eerste buiten hockeywedstrijd weer, misschien post ik vanmiddag nog wel een artikel met de binnenwedstrijd foto’s (die overigens volgens mij allemaal mislukt zijn haha). 
Fijne zaterdag!

11 thoughts on “Random things #1

  1. Mooie foto's Room!
    Ik vind die met het paardenbloemetje (dat is toch een paardenbloem? Nu ik het typ weet ik het ineens niet zo zeker meer!:p) ontzettend mooi gelukt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *