Uncategorized

Review Etos Quick DRY | Rimmel Extra Super Lash mascara

Ik blog niet vaak over beauty, gewoon omdat ik er niet veel vanaf weet en ik anders bang ben dat mijn mening niet goed overkomt. Maar vandaag toch een review, of nou ja eigenlijk gewoon mijn mening en oordeel over 2 producten! 
Als eerste de Rimmel London Extra Super Lash mascara. De Mascara is erg fijn omdat het al mijn wimpers pakt, ook de wat kleinere. Normaal draag ik altijd eyeliner omdat je anders niet goed ziet dat ik make up op heb, maar bij deze mascara valt dat reuze mee omdat mijn wimpers er langer door lijken en ze zelfs zonder een wimperkruller al gekruld zijn. Ik raad de mascara aan omdat hij fijn is, maar voor een lagere prijs kun je er ook één vinden met hetzelfde effect.
De mascara is voor €9,99 te koop bij zover ik weet de Kruidvat, de DA en bij de Etos.
Rood, ik heb al een redelijk aantal rode lakjes en toch kan ik nooit de perfecte vinden die heel goed in één keer dekt en waar je niet je viezigheid onder je nagels doorheen ziet (er bestaat vast een woord voor maar ja, die weet ik niet). Zo ook deze nagellak, dekt niet in één keer. Het duurt niet lang voordat je nagels droog zijn, zo’n 10 minuten. Maar helaas kun je er niet alles mee want na één dag was mijn nagel al gechipt. Voor de prijs is hij het proberen waard, maar toch zou ik nog even verder kijken naar een beter rood lakje, dan maar wat duurder. 
Etos Quick Dry Nailpolish is te koop voor €2,49 en bevat 5 ml.
Excuses, ik kan geen nummer of kleurnaam vinden op de verpakking van het flesje.

15 thoughts on “Review Etos Quick DRY | Rimmel Extra Super Lash mascara

  1. Hartstikke leuk een review Romy! Juist omdat je er misschien niet zo veel van af weet, is een review leuk omdat jij make-up misschien anders bekijkt dan mensen die er elke dag mee bezig zijn. Ik heb het lakje volgens mij ook. Bij mij bleef hij wel wat langer zitten, dat kan ook liggen aan de sterkte van je nagels. Ik vind de mascara erg mooi!

  2. Leuk om eens een review bij je te zien, aangezien je geen beautyaddict bent, haha! Het nagellakje ziet er goed uit én de mascara pakt 'm ook redelijk goed bij je! Ik heb hem zelf ook gehad, maar ik kreeg veel klontjes op de wimpers, zo jammer!

  3. De mascara ziet er inderdaad goed uit, leuk. Jammer dat de nagellak niet zo goed blijft zitten – ik ben ook altijd van mening dat nagellakjes wel net iets duurder mogen zijn omdat het er anders onverzorgd uitziet. Over goedkopere merken kan ik soms nog wel verbaasd zijn, want dan doen ze het ineens weer supergoed! Jammer dat het deze keer niet het geval was :( Op de foto ziet het er wel mooi uit!

    http://www.stylebyveronique.com

  4. Leuk Romy! Je kunt echt wel over beauty schrijven hoor. (: Moet je mij eens over beauty zien schrijven, ik ken er niks van. Maar ik vind het nagellakje echt cute <3

  5. Ik vind het juist leuk als je ook eens over beauty schrijft! Maakt niet uit dat je er niet zoveel vanaf weet, je hebt wel je eigen mening. Beide producten zien er wel oké uit! Die zwarte randjes heten trouwens rouwranden. En op beslist.nl kun je niets kopen, da's alleen een vergelijksite, maar maakt niet uit ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *