Uncategorized

Review nr. 12 Paris Memories

DSC_0086
Laatst had ik 3 lakjes van Paris Memories gekocht, en over de eerst 2 ben ik redelijk tevreden. Nu ga ik het laatste lakje uittesten waar ik eigenlijk wel het benieuwdst naar was. Nummer 12.

Het lakje viel me niet tegen maar ook niet mee, het lakje is mooi en lakt goed zonder strepen, maar toch dekt het niet goed. Over het roze lakje was ik tevreden maar ook over de blauwe niet omdat die ook niet helemaal goed dekte. Het kan ook komen dat ik bij al deze 3 lakjes geen basecoat heb gebruikt maar dat doe ik bij anderen ook niet altijd. Het lakje kostte mij €1,00 en valt me tegen. Voor deze prijs zou ik hem aanraden, maar ik zou zelf kiezen voor een ander beter dekkend lakje.

24 thoughts on “Review nr. 12 Paris Memories

  1. Wauw, wat een prachtig kleurtje! Ik wil zelf ook nog een mooie rode kleur, die van mij zijn namelijk niet zo geweldig. Maar voor 1 euro ziet deze er toch mooi uit :) liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *