Uncategorized

Review nr. 5 Paris Memories

DSC_0530

Zoals ik al zei in mijn andere nagellak review had ik 3 lakjes gekocht van Paris Memories, vandaag dus een review over het tweede lakje; nummer 5.

Ik kocht het lakje bij de Douglas, net als de andere 2. Over de eerste (de blauwe) was ik niet zo goed te spreken omdat het lakje naar mijn idee niet zo goed dekte. In tegenstelling tot dit lakje want hier ben ik echt heel erg tevreden over. Op de foto is hij nog minder mooi dan in het echt, hij dekt na 1 laagje al alleen tja na twee laagjes vind ik het er toch nog mooier uitzien. Dit lakje kostte €1,00 bij de Douglas, voor de prijs maar ook al was het lakje duurder raad ik hem echt aan. Volgende week ongeveer komt er een review over het laatste lakje, de rode. Hier was ik vooral erg benieuwd naar omdat mijn andere rode nagellak niet mooi is of niet heel goed dekt.

15 thoughts on “Review nr. 5 Paris Memories

  1. Wauw, Romy! Je lay-out is echt helemaal geweldig geworden! Ik stond echt even te kijken, want ik had het nog niet gezien. Super, gelukt! Oh, nu over de kleurtjes van de nagellak. Het zijn leuke, frisse kleurtjes! <3 Liefs, my!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *