Uncategorized

Review Palmolive Ayurituel

DSC_0118
Zoals ik al in een filmpje had verteld/laten zien, heb ik laatst een perspakket gekregen van Palmolive, toen ik de doos open maakte werd ik helemaal verblijd door het mooie pakketje, het leek echt op zo’n geschenkverpakking die je zo in de winkel zou kopen voor een verjaardag, feest of een als cadeau. Hoe de strik erom gedaan was (wat helaas niet meer op de foto te zien is) zag er ook erg leuk uit, simpel maar toch leek het speciaal. 
Toen ik het mandje open maakte zag ik de 2 nieuwe showergels, zonder eerst de brief te lezen snel alles gaan ruiken. 2 heerlijke geuren, en het dan nog niet over de aroma olie die ook erg kruidig ruikt. Na alsnog de brief te hebben gelezen heb ik het boekje doorgebladerd, er staan handige tips in, niet alles kan ik uit het boekje gebruiken maar zeker wel dingen die handig zijn om te weten. Ook zaten er 2 leuke gekleurde handdoekjes/gastendoekjes in, in de kleuren Oranje en paars zoals de nieuwe shower gel. 
Ik was echt heel nieuwsgierig naar deze 2 producten, als eerste heb ik de Ayurituel energy shower gel geprobeerd, hij ruikt kruidig. Het is niet een douche gel die ik zou kopen in de winkel omdat ik vaak aan het zelfde vast houd, ik ben erg blij dat ik eens iets anders heb geprobeerd omdat het me echt heel erg meevalt! Onder de douche ruikt het nog lekkerder. Dan de Ayurtiuel joyous, die een beetje zoet ruikt. Echt een geur die ik gauw zou kopen. Ook deze shower gel ruikt sterk. De verpakking van de 2 showergels zien er ook echt Indisch uit, het ziet er duur en luxe uit, dat past natuurlijk helemaal bij het thema waar de showergels op zijn gebaseerd.
Palmolive zelf:
“Palmolive Ayurituel Joyous ruikt naar Indische moerbei en lotusbloem. Met deze bijzondere 
geurencombinatie kan je je volledig ontspannen. De lotusbloem staat voor reinheid en compleetheid
en reikt terug naar de oorsprong van alles: de godin Lakshmi stapte in het hindoeïstische
scheppingsverhaal uit een lotusbloem. Ze is de godin van geluk, de geefster van rijkdom en geestelijk
welzijn, harmonie en overvloed.”
“Palmolive Ayurituel Energy heeft geurtonen van Indiaas sandelhout en gember, geuren die
stimulerend werken en de zintuigen prikkelen. De warme, fluweelachtige geur van sandelhout speelt
een belangrijke rol in de Ayurveda. Hiermee stap je fris, in balans en met nieuwe energie je badkamer
uit.”
Naar dit product was ik ook erg benieuwd! Ik heb sinds kort een olie brander, die heb ik gekregen voor mijn verjaardag, heel erg leuk als je dan ziet dat dit er bij zit. Ik heb hem al 1x gebruikt en het ruikt erg sterk,  mijn hele kamer ruikt ernaar. De geur zou ik zelf niet gauw kopen omdat ik toch meer van zoet houd, maar ik ben heel blij om hem alsnog te hebben ontvangen, ook wel leuk eens iets anders! 
 Ik ben heel erg tevreden over deze shower gels, als de douche gel op is ben ik misschien van plan om ze weer te kopen, ze zijn te koop voor een mooie prijs en ik ben er echt tevreden over. De prijs van deze douche gel per stuk is €2,89 voor 250ml.
Wanneer onze badkamerdeur open staat en je vanaf beneden naar boven loopt, en er iemand heeft gedoucht ruik je deze douche gel meteen.
Wat ook ontzettend leuk is, is dat je een reis naar India kunt winnen als je de facebook pagina van Palmolive Nederland liked en een test invult, dit ga ik zeker doen. India lijkt me een fantastisch land, waar je onder andere veel foto’s kunt maken en met een prachtige omgeving. Doe zeker even mee mee en vul de test in, en wie weet zit jij straks in India!

14 thoughts on “Review Palmolive Ayurituel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *