Uncategorized

Review | tas Tmart

Review-tas-4

 Een tijdje geleden kreeg ik een mail van www.tmart.fr met de vraag of ik een tas wilde reviewen voor mijn blog, natuurlijk wilde ik dat! Ik was heel benieuwd naar de tas en had hem me heel anders voorgesteld! Als ik iets bestel kijk ik vaak naar het uiterlijk in plaats van naar bijvoorbeeld de grootte van een tas. Helaas was de tas redelijk klein, maar dat kan ook een groot voordeel zijn omdat een grote tas vaak niet fijn is om even mee de stad in te gaan.

Binnenkort komt er nog een outfitartikel met deze tas, zodat je ongeveer kunt zien hoe groot de tas uitvalt.

Wat me al heel gauw opviel was dat de tas niet prettig rook, ik kan de geur niet goed beschrijven, maar in ieder geval een niet aangename geur. Dit is ook het enige wat er niet fijn is aan de tas, de plastic geur was niet een doorsnee plastic geur, erg jammer want daarmee ga ik niet over straat.

De binnenkant is overigens wel heel fijn, veel vakjes en handig dat er een rits in zit, want dat mis ik toch al gauw bij een chique vergelijkbare tas.

Ik raad deze tas aan als in model, maar ik zou hem zelf niet weer bestellen omdat de geur me er toch echt van weerhoud.

De tas is te bestellen bij www.tmart.fr, klik hier voor het product.

13 thoughts on “Review | tas Tmart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *