Uncategorized

Rimmel Kate Moss lipstick nr.107

Untitled-1
Al een lange tijd was ik op zoek naar een mooie donker rode lipstick, maar echt nergens kon ik er één vinden.  Ik kocht niet gauw een lipstick, ik heb er vaak één gekregen in goodiebags waardoor ik zelf eigenlijk nooit een lipstick hoef te kopen. Ik was in een soort *ik wil alles kopen bui* toen ik cadeautjes kocht voor mijn getrokken lootjes, dus kon ik het niet laten om de me in te houden. Ik kocht 7 lipsticks, die ik allemaal nog wil reviewen. 
Vandaag review ik de Rimmel Kate Moss lipstick nr. 107
Matte lipsticks vind ik persoonlijk erg fijn, veel fijner dan glimmend en het past meer bij mij. Door verschillende mensen werd ik getipt over deze prachtige lipstick, hup gelijk maar naar de winkel om hem te halen.
De kleur vind ik echt prachtig, het oogt erg chique en hij blijft goed zitten. De verpakking is prima, ik had het zelf chiquer gevonden als de verpakking zwart was, maar rood valt wel meer op in je make-up etui, handgeschreven Kate geeft net iets extra’s, zeker een pluspunt dus. 
De lipstick blijft erg lang zitten, na 3eneenhalf uur werken zit de lipstick er nog prima op, na het eten een beetje bijwerken maar zelfs dan zit die nog mooi.
Dit is op dit moment mijn fijnste lipstick, eentje die ik sowieso vaak ga dragen. 

De lipstick is te koop bij de drogist voor €9,49

25 thoughts on “Rimmel Kate Moss lipstick nr.107

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *