Uncategorized

Roadtrip inspiration!

2014-10-13
Reizen, sinds dit jaar ben ik er door geobsedeerd, ik heb geweldige dromen maar nu moet ik nog de dromen uit laten komen! Dagelijks breng ik uren door op Weheartit en zwijmel ik weg achter mijn laptop. Een road trip maken lijkt me echt geweldig, het liefst met een lief vriendje en een oude busje of een camper. Laatst las ik de blog van iemand die ook zoiets doet, geweldig en ooh wat wordt ik er enthousiast van! 

Natuurlijk moet je goed voorbereid zijn om op reis te gaan, maar wat lijkt het me gaaf om een goedkoop autootje te scoren en hem helemaal te pimpen. Dus alle kapotte dingen vervangen, of nou ja hopelijk vind ik een handig vriendje, maar zelf mijn handen vies maken vind ik ook geen probleem. Zo kreeg ik laatst een handige site; www.besteonderdelen.nl toegestuurd waarna ik op het idee kwam om dit artikel te schrijven, ik moet eerst nog een rijbewijs halen, daar had ik laatst een artikel over geschreven. Jammer genoeg worden de Volkwagen busjes steeds duurder, ik ging namelijk even kijken op de wikipedia pagina van Volkswagen en las ook nog ergens anders dat de busjes niet meer gemaakt worden. Nu heb ik allemaal leuke ideeën, maar nu tijd voor een nieuwe soap; Blogger zoekt vriend. Haha okee nee zo wanhopig ben ik nou ook weer niet, maar een pakkende titel is het wel.

Ik heb echt een lijst met plekken en landen die ik nog wil bezoeken, ooit. Is een roadtrip iets voor jou of denk je meer zo van ik boek wel een complete vakantie via een reisbureau?

 Bron; Weheartit

4 thoughts on “Roadtrip inspiration!

  1. Roadtrippen? JAAAA! Lijkt me onwijs gaaf!
    Ik heb stiekem al verschillende keren routes door Europa uitgestippeld met Google Maps 😛 maar het vervolgens doen… meh!
    Ik wil wél heel graag, heb ook 'n leuke vriend 😛 maar hij is niet zo fan van het reizen :(

    Nog zoveel ideeën, plannen, dromen.. het liefst zou ik de hele wereld nog gaan zien :)

  2. Zooo graag zo ik dit willen doen net zo als ik naar burningman wil .. ik spaar al heel lang zoo gaaf dan kan je kunst maken en heel veel cultuur en inspiratie x een hele zomer lanng .. nou ik bied me aan als reis maatje ;x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *