Uncategorized

Rommelmarkt & een kortingscode!

Zalando

12 April, alweer een tijdje geleden, ging ik naar een rommelmarktje een dorpje verderop. Sinds ik fiets kom ik dit soort leuke advertenties langs de weg tegen haha! Ik zou het liefst veel vaker rommelmarkten bezoeken, maar helaas is al veel te ver weg. Tegenwoordig probeer ik mooie tweedehands dingen te scoren op Girlscene of Marktplaats!

Ik ben altijd op zoek naar leuke vintage spulletjes en mooie koopjes, ik wil niet gauw de volle prijs voor iets betalen haha. En als ik bestel op H&M dan zoek ik alles zo nauwkeurig mogelijk uit om maar niet te veel te hoeven betalen, het kost 5 minuutjes extra en het kan je zo’n 15 euro schelen.

Nu kreeg ik laatst een mailtje met of ik mijn volgers wou tippen over een leuke kortingscode voor Zalando, je kunt 10% korting krijgen op bijna alle merken, deze actie is nog een week geldig (tot en met 30 april). Aangezien ze ook Converse, Only & Adidas verkopen komt de code voor mij goed uit, geen verzending en 10% korting krijgen, perfect! (oh en voor de liefhebbers, Vans, New Balance en Nike schoenen zijn er ook te koop haha).

En oohh ik ben helemaal verliefd op alle pastelkleurtjes, het enige jammere is dat dit alles boven mijn budget ligt en zwart je nou eenmaal slanker laat lijken haha.

Maargoed, ben weer helemaal afgedwaald in mijn artikel.. Toch nog een paar foto’s van de rommelmarkt!

7 thoughts on “Rommelmarkt & een kortingscode!

  1. Kan het kloppen dat je vanmiddag op het station zat in Groningen.?? Ik was aan het praten met een vriendin en midden in het gesprek begin ik haar te onderbreken; ohh kijk ik weet wie zij is. zij is een beautyblogger, ik volg haar!! ze keek me raar aan maar oke. xd beetje hysterisch voor iemand van 16 maar wel leuk om je ff int echt te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *