Uncategorized

Room make over!

PicMonkey Collage3
Zoals gezegd zouden er nog wat “oudere” artikels online komen, ik ben namelijk nog wel redelijk actief geweest op mijn Youtube kanaal en heb die video’s nog niet gedeeld op mijn blog. Al een redelijke tijd geleden heb ik mijn kamer laten schilderen door mijn vader, ik wou al een tijdje een wat lichtere look aan mijn kamer geven en uiteindelijk had ik mijn vader eindelijk zo ver om mijn kamer (weer) te schilderen. In deze video laat ik zien hoe het eindresultaat geworden is!

5 thoughts on “Room make over!

  1. Wauw, wat is het mooi geworden! Je hebt echt een creatieve kamer! Witte muren maken je kamer echt heel anders, wil zelf ook ontzettend graag mijn kamer wit hebben… nog even wachten! :)
    liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *