Uncategorized

Schoenenstash!

Op 23 November 2011 maakte ik foto’s van mijn schoenenstash. Wat een verschil! Ik heb mijn eigen stijl ontwikkelt en daar ben ik trots op! Ik loop niet meer altijd in dezelfde kleding als anderen, ik koop natuurlijk nog kleding bij de H&M, C&A, Primark enz.. Maar door kleding in de kringloop te kopen wordt je minder gauw beïnvloed door de mode om je heen, ojaa, dit artikel zou hier niet over gaan. Vandaag laat ik het verschil met 2 jaar geleden zien!

Toen ik de foto’s maakte van mijn schoenen stash, dacht ik dat ik nooit schoenen weggooide. Dat bleek best mee te vallen, ongeveer 2/3 de schoenen van de schoenen van 2 jaar geleden heb ik niet meer!

Ik heb mijn schoenen ook nog apart gefotografeerd!

 Mijn twee favorieten, H&M en de New Look.

 Odamn,, zo lelijk! Mijn sportschoenen, ze zijn niet bepaald mooi helaas.. Maar ze horen nou eenmaal bij mijn schoenen stash.

 Dat ik deze schoenen nog heb, ze zijn gemaakt in Mei 2010, samen met Sanne. Het tweede paar heb ik vorig of dit jaar eens geprobeerd te “pimpen”.

 Deze alle 3 draag ik nooit, allemaal te klein. De eerste is van de Joké, de tweede van de Scapino en de laatste is van de Primark.

 Deze draag ik allebei ook nooit, de tweede (nog niet zo lang geleden gekocht) staan voornamelijk mooi bij een broek, en tja laat ik die nou net niet dragen. De eerste is van de Joké en de tweede zijn van de Scapino.

 2 hakken van een goedkoop onbekend winkeltje denk ik, ze zijn allebei erg laag, daarom draag ik ze niet.

 Deze draag ik allemaal ook niet, de eerste zijn van de ZARA, de tweede van de Joké (deze zijn zo dun dat je binnen 10 minuten al niet meer kunt lopen haha) en de laatste zijn van de VanHaren.

 Het eerste paar is van de Schoenenreus, zo handig om snel aan te trekken. Het tweede paar is van Vans en is zo kapot dat je er niet meer op kan lopen, waarom heb ik ze dan nog? Handig voor een schoolopdracht ooit.. misschien?

 Zooo zonde, ik heb de eerste nog nooit aangehad, het tweede paar ook erg weinig. Het eerste paar is van de Paris2day, maar zit niet fijn en die kleur is moeilijk te combineren. Alleen met een broek staan deze leuk. Het tweede paar is van de H&M, ze zijn helaas iets te groot waardoor ze niet fijn lopen, maar ze zijn echt prachtig!

 Deze heb ik allebei helemaal afgedragen, ik heb ze al erg lang en ze blijven heerlijk lopen!

 Het eerste paar heb ik nog niet zo lang, ze komen van de kringloop en helaas lopen ze niet superlekker. Het tweede paar is van een onbekende goedkope winkel, ze zijn te klein maar ze zijn zo mooi! Het laatste paar is iets te groot waardoor ze ook niet fijn lopen, maar ze blijven zo geweldig, deze komen van de H&M.

Allebei horen deze bij mijn favorieten, de eerste draag ik niet gauw (alleen bij een feestje), het tweede paar heb ik erg veel gedragen, ze gaan nu een beetje kapot, en naar school zijn deze moeilijk te dragen. Het eerste paar is van de Scapino, het tweede paar van de VanHaren.

 Weer zo’n leuk paar schoenen die alleen leuk staat bij een spijkerbroek, moeilijk te combineren, ze komen van een onbekende winkel. Het tweede paar is afschuwelijk, mijn eerste hakken, ik mocht geen hoge hakken dus werd het dit paar, nog steeds veel spijt van omdat ik er (volgens mij) best veel voor betaald heb. Ze komen van de Scapino.

 Het eerste paar heb ik direct na de foto weggegooid, ze waren kapot en zagen er gewoon niet mooi meer uit, ze kwamen van de Joké. Het tweede par vind ik nog steeds erg leuk, ze komen van de H&M.

 Haha, twee dezelfde.. tja. Vorig jaar kocht ik sinds een paar jaar eindelijk weer leren schoenen, ze liepen zo goed dat ik ze dit jaar weer opnieuw heb gekocht. (ik zie nu pas dat er 2 verschillende kleuren veters in het nieuwe paar zitten).

Neppe All Stars uit Turkije, zo ontzettend slechte kwaliteit, ik gebruikte ze voornamelijk voor school, als er dan verf op kwam is het niet zo erg. Dan mijn All Stars die ik laatst eindelijk heb aangeschaft!

En dan de oude foto’s van 2 jaar geleden, wat zaten er toch lelijke schoenen tussen haha, ze zijn naar de kringloop gegaan.

Dit was mijn schoenenstash artikel, ik ben benieuwd wat jullie ervan vonden!

22 thoughts on “Schoenenstash!

  1. Wauuw, ik dacht dat ik veel schoenen had maar jij hebt er nog meer hahaha! Ik heb hetzelfde paar rode fake All Stars van de Primark als jij hebt nu aan haha! Ze lopen zooo heerlijk! Als ik de rode weer zie schaf ik die meteen aan haha! Leuk zo'n stash artikel!
    liefs

  2. Super leuk zeg! Je foto's zijn ook super leuk en mooi! Leuk om te zien en fijn dat je kan dragen wat je wil enzo, dat doet ook niet iedereen hihi. Ik vind jouw kledingstijl heel leuk :) Liefs en fijn weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *