Uncategorized

School | teddyberen knuffelen & meer!

 Tijd voor random foto’s van school! 3 dagen in de week gaat mijn camera mee naar school, de andere 2 dagen heb ik al een laptop bij me. Vaak gaan mijn foto’s op mijn harde schijf als ik mijn sd kaartjes moet legen, en tja dan vergeet je al gauw foto’s te plaatsen op je blog.. Ik had al verteld over de kinderboerderij, daar ook nog een paar beelden van in mijn filmpje. Tijdens schooltijd heb je inspiratie of spullen nodig, we lopen rondjes, gaan naar de Action of naar de kringloop, zo stond er laatst een opgezette fazant of zoiets in het lokaal, wat die daar deed weet ik nog steeds niet.

Leraar die geschminkt wordt, een schimmelproject, teddyberen knuffelen en meer, kijk mee!

Allerlei beelden in één filmpje, zo ook beelden van de kinderboerderij en gipsen!

6 thoughts on “School | teddyberen knuffelen & meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *