Uncategorized

Sharing / happy list!

IMG_7816

Een beetje een ander soort happy list, of nou ja de vorige keer leek er ook wel een beetje op. Er zijn een aantal linkjes die ik met jullie wil delen, en hoewel ik vorige week vanwege Valentijnsdag geen happy list heb gemaakt, komt hij vandaag online! Het zijn allemaal uiteenlopende linkjes, maar het het delen waard!

– Marit interviewde me – via Facebook had ze me gevraagd of ze mij mocht interviewen voor haar blog, en ja natuurlijk lijkt me dat leuk! Ben je benieuwd naar het artikel? Klik dan hier.
Floor noemde me in een artikel – Floor schreef een spotlight artikel waarin ze mij noemde, klik hier voor het artikel.
Ik bereikte de 700 volgers – sinds kort kijk ik niet echt meer naar mijn GFC volgers, overigens volg ik via blogger zelf ook geen mensen meer en doe ik alles via Bloglovin. Het aantal volgers maakt me niet uit maar natuurlijk vind ik het wel leuk!
Skateboardende kat – ik heb 3 minuten van mijn leven besteed aann.. het kijken naar een filmpje van een skateboardende kat, oke serieus hoe cool! Klik hier voor het filmpje.
Tirza maakte een Valentijn kaartje – DIY video’s zijn leuk om te maken, maar natuurlijk is het nog leuker als er ook mensen zijn die het ook maken! Tirza maakte ook een kaartje en die liet ze zien in DIT artikel.
Valentijnsactie TNT – dit is vast de eerste en de laatste keer dat ze zo’n actie doen haha, een kus als postzegel, superleuk! Ik verstuurde zo’n 15 brieven/kaartjes en het liefst had ik er nog meer verstuurd maar ik kwam in tijdnood.
Nadine schreef een valentijnartikel – of nou ja, een artikel met daarin allemaal verschillende Valentijn artikels van andere bloggers! Superleuk en handig om ze zo op een rijtje te hebben staan toch! Klik hier voor het artikel (ook al is valentijnsdag al voorbij, misschien voor volgend jaar).
Ik kreeg een valentijnskaart – oehh dit jaar weer anoniem, net als alle andere jaren in hetzelfde handschrift.. Spannend.. Maar.. stiekem weet ik dat het oma is, ze probeert elk jaar weer een ander handschrift na te doen, cute!
Hoop – dat klinkt raar, maar ik heb weer hoop voor een nieuwe toffe stage! Ik doe heel erg mijn best om het voor elkaar te krijgen wat er in mijn hoofd zit, zolang je het maar echt wilt toch!
– Winactie – er loopt op dit moment op de blog van Jolien een leuke winactie waarbij je een portretje van jou en je lover kunt winnen, klik hier voor de winactie.

Oh en trouwens, misschien is het jullie opgevallen dat ik mijn vlogs niet meer deel op mijn blog, ik vroeg me namelijk af of mensen dat wel fijn vinden. Als je elke dag een update op bloglovin krijgt over een nieuwe vlog terwijl je misschien denkt; ik volg toch niet voor niets je youtube niet. Haha oke nee dat is niet de reden, maar ik vroeg het me gewoon af dus laat het me weten of ik de dagelijkse vlogs ook gewoon weer elke dag op mijn blog moet plaatsen om 4 uur? :)

10 thoughts on “Sharing / happy list!

  1. Ah Romy: ja ik mis je vlogs! Het is zo lekker gemakkelijk om bij de updates van bloglovin gelijk jouw vlog er tussen uit te pikken en te bekijken. Ik vroeg me de afgelopen dagen ook al af waar ze waren gebleven! Dus wat mij betreft: elke dag een vlog op je blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *