Uncategorized

Shoplog Antwerpen / Brandy, Forever21 & kringloop!

Schermafbeelding 2015-04-30 om 16.31.06
Terug van weggeweest? Hmm, ik ben al een week in Nederland en hoewel ik weer superveel zin had om te bloggen, komt het er nog niet helemaal van. Eerder deze week kwam er al een video online op mijn youtube kanaal, maar ik heb de shoplog nog niet gedeeld op mijn blog. Ik was namelijk al een tijdje terug, voordat ik naar Canada ging, voor het eerste naar Antwerpen geweest samen met Jessy. De dag voordat ik vertrok besloot ik om nog snel een shoplog op te nemen, maar helaas heb ik geen tijd kunnen vinden om die video ook daadwerkelijk te bewerken en te uploaden.
Maar: beter laat dan ooit, de shoplog van Antwerpen, en nog een beetje van de Action en de kringloop!

New look

Schriftjes – Sostrene Grene / schoteltje en schaaltje – Action

Maan&sterren armbandjes – Ebay / 4 kettinkjes – H&M / kettinkje – Brandy Melville

10 kledinghangers – Sostrene Grene

Glas – Action / heuptasje – Forever 21

Rok & blouse – kringloop

Kofferband – travelbags / camera – Marktplaats

Blouse – kringloop / hoed – Brandy Melville

 

12 thoughts on “Shoplog Antwerpen / Brandy, Forever21 & kringloop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *