Uncategorized

Shoplog Den Bosch

DSC_0478
Hier is dan mijn shoplogje van Den Bosch, morgen komt er een artikel online over de goodiebag die we hebben gekregen van Jessy & Charlotte! Ik heb niet veel in Den Bosch gekocht maar toch een paar dingen, die je ziet op de foto! Vandaag komt er dus even een korte post omdat ik moet leren voor mijn auditie die ik morgen heb en dus heel zenuwachtig voor ben! 
Liefs, Romy
Etui – H&M, shortje – H&M, hempje – H&M, SD kaartje – Kruitvat 

30 thoughts on “Shoplog Den Bosch

  1. Superleuke aankoopjes! Ik wist natuurlijk al wat je allemaal had gekocht, maar toch erg tof om te zien. Ik ben benieuwd wat je van die stoom bruistabletten van Lush vind, ik heb ze zelf nog niet geprobeerd, maar ze lijken me erg fijn. <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *