Uncategorized

Shoplog filmpje!

DSC_0525

Over een paar dagen krijg ik eindelijk mijn uitslag of ik gezakt of geslaagd ben.. Ik ben er zenuwachtig voor ja, heel erg. Er hangt veel vanaf en dat vind ik altijd wel jammer. Als ik slaag heb ik bijna 2 doelen bereikt dit jaar! Dat zou ik heel knap vinden omdat ik maar 3 hoofddoelen had, en die laatste eigenlijk het makkelijkste is. Heel eerlijk gezegd heb ik niet het gevoel dat ik ga slagen hoor, maar tja dat kan ik eigenlijk pas zeggen wanneer ik de uitslag heb natuurlijk! Wat ik me afvroeg is of jullie het leuk vinden dat ik een filmpje maak van de dag dat ik mijn examen uitslag krijg?

Hieronder zie je mijn shoplog van de afgelopen 2 weekjes. Van de nagellak & eyeliner komt nog een revieuw, alleen dat komt later vanwege de vele artikels die al op de planning staan haha. Ik heb besloten om vaker filmpjes te maken omdat ik veel leuke reacties kreeg op mijn vorige filmpje, dus bedankt <3.

19 thoughts on “Shoplog filmpje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *