Uncategorized

Shoplog H&M, SIX, Bruna & Vero Moda

23323
Natuurlijk ben ik ondertussen niet stil blijven zitten met inkopen doen. Ik heb me de laatste tijd heel erg ingehouden en daar ben ik toch best wel trots op. Zie hieronder de dingen die ik gekocht heb.
Gisteren had ik mijn intake en het ging erg goed! Ik had veel spullen mee genomen dus ik kon veel laten zien, de intaker was erg aardig en heeft me uitgenodigd voor een nieuw gesprek op 10 mei. Helaas moet ik dan weer naar de stad toe, dat word dan mijn 4de x voor een intake. Nu maar hopen dat het goed afloopt. Ik moet een opdracht doen volgens mij. Verder ben ik gisteren nog samen met Sanne naar de stad geweest en heb ik verder niet veel gedaan.
Vandaag ben ik gelukkig met de auto naar school en word ik dus eens niet nat geregend! 

Horloge van de Glamour.

Bloemen rokje – Vero Moda, Zwart rokje – H&M, Ring – SIX

Stijlbijbel Elle – Bruna

Paspop – Xenos

18 thoughts on “Shoplog H&M, SIX, Bruna & Vero Moda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *