Fashion

Shoplog Monki, Primark & H&M!

shoplog-thumbnail

shoplog-thumbnail

Een nieuwe video? Jaa! Het is een hele poos geleden dat ik voor het laatst een video postte, maar eindelijk was het weer tijd voor een shoplog. Zoals ik al vaker heb verteld ga ik deze komende zomer naar Thailand en natuurlijk had ik daar een aantal items voor nodig, maar uiteindelijk kwam ik (zoals altijd) met veel meer items thuis dan gepland haha. Maar wel allemaal items waarvan ik denk dat ik er heel veel plezier van ga hebben en waar zeker veel van meegaat op backpackreis. En wanneer je mij volgt op Instagram dam heb je al een aantal items voorbij kunnen zien komen! Laten we maar snel beginnen:

Welk item vind jij het leukste? 

2 thoughts on “Shoplog Monki, Primark & H&M!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *